Terrasreiniging

Een terras om van te genieten

U geniet het meest van een mooi onderhouden terras. Dat is niet alleen stijlvol, het verhindert ook slijtage. Groenaanslag op uw terras of tuinpad is bovendien gevaarlijk omdat het bijzonder glad kan zijn. Quality Gardens zorgt voor het milieuvriendelijk onderhoud en reiniging van uw terras en oprit. Zo beleeft u er een heel jaar door plezier aan!

Onze unieke methode

Wij hebben een uniek, milieuvriendelijk reinings- en onderhoudsconcept ontwikkeld waardoor mossen, korstmossen, grassen, groenaanslag, ... verwijderd worden en het terras er terug uitziet als nieuw! Klinkers, natuursteen of bangkirai reinigen met hogedruk is géén aanrader. Quality Gardens lost dit op met haar gepatenteerde reinigingsmethode.

Terrasreiniging voor uw groendomein

Onze reinigingsmethode gebruikt amper water en bovendien maken wij géén gebruik van chemische stoffen die uw tuin en de natuur schade kunnen toebrengen. Wij reinigen het oppervlak en de voegen met onze gepatenteerde borstel en spoelen alle groenaanslag weg. Daarna vullen we de voegen opnieuw met zand en polieren we het oppervlak. Uw terras blijft steeds als nieuw!

Quality Gardens

Exclusieve groenprojecten

Over 
Diensten
Volgen

Eikenlaan 38
2980 Halle-Zoersel

 

+32 479 75 19 51

qualitygardens4@gmail.com

© 2022 Quality Gardens - BE0894.469.563